Изчерпан
  • JRS Chipsi Family - хигиенни царевични пелети за котки, гризачи, птици 20 литра

JRS Chipsi Family - хигиенни царевични пелети за котки, гризачи, птици 20 литра

  • Производител: JRS
  • Код на продукта: 3000915
  • Изчерпан
    • 32.00 лв.

CHIPSI FAMILY - гранулите са силно абсорбиращи. Те поемат значително повече влага от традиционните гранули от слама, коноп или дървени стърготини. Това е оптимална постелка за кафези, подходяща също за различни видове домашни животни и птици - и най-вече, когато в едно домакинство се отглеждат различни видове животни. Тази настилка е идеална за всекидневно почистване на клетката - с доказани преимущества като допълнителна постеля за много влажните места в кафеза.
С фината постелка Chipsi Family с хигиенни царевични гранули допринасяте за активното опазване на околната среда. Продуктът Chipsi Family се състои от естествени растителни влакна без добавки. Гранулираната форма се получава чрез специален механичен процес на пресоване.
 
За производството на царевичните гранули Chipsi Family се използват изключително само царевични растителни влакна, обработени по прецизен начин за запазване на техните свойства. Те са леки за разстилане гранули и с тях се борави удобно и лесно.
 
Chipsi Family хигиенните царевични гранули се изхвърлят в компост като градински тор(в зависимост от местните разпоредби) или в контейнери за биоотпадъци. Постелката е напълно биоразграждаща се. 
1 от постелката поема и задържа повече от 4 литра вода.